Oglasio se Armin Rizvić iz Sarajeva: “Nakon zlostavljanje mene i moje porodice ja sam se morao braniti”

Oglasio se Armin Rizvić iz Sarajeva: “Nakon zlostavljanje mene i moje porodice ja sam se morao braniti”


Redakciji portala Crna-Hronika obratio se akter nemilog događaja u Sarajevu, Armin Rizvić koji je opisao šta se to ustvari desilo između njega i Harisa Hrvata.

“Haris me je trenirao neko vrijeme i trebao sam mu platiti 165KM ali sam otišao na odmor, kada sam se vratio javio mi se i dogovorili smo da se vidimo ali u prouci je dodao jedan uvredljiv komentar za moju suprugu. Nisam mu se javljao 7 dana da bi on počeo da prijeti, da će javno objaviti neke tekstove koji će ugroziti moj posao, da će mi auto zapaliti, da će pucati na mene, trazio kućnu adresu da dođe…

Novac mu nikada nisam osporio jer je to njegov novac. Našao sam jednog poznanika koji je Harisov komšija i dao novac da da Harisu. Taj dečko je nazvao Harisa i rekao da je on uzeo i da će mu dati novac on je rekao uredu. Sutra sam se vidio sa tim dečkom gdje je opet nazvao Harisa i pitao ga da li je sada sve ok između nas, on je rekao da jeste i da se više ne poznajemo.

Nakon par dana Haris me opet počeo zvati i prijetiti, vrijeđati mene i porodicu. Nisam više znao sta da radim i večeras na njegove uvrede i prijetnje sam mu se javio i pored toga što sam dao novac. Odnesem dodatno 55KM koje traži iz ne znam kojeg razloga. Otišao sam na mjesto koje je rekao i kada me vidio počeo je da trči ka meni noseći nešto u ruci. Stao sam i uzeo neku šipku koju je imao i braneći sebe udario ga nekoliko puta. Lično sam nazvao policiju i otišao dati izjavu.

Moj posao koji radim je jako odgovoran i obavljam ga savjesno. O tome mogu svjedočiti svi učenici sa kojima radim. Žao mi je zbog svega ali nakog 2 mjeseca zlostavljanja mene i moje porodice i na kraju napada na mene ja sam se morao braniti.” – izjavio je Armin Rizvić za portal Crna-Hronika.

(VIDEO) Uznemirujući video: Profesor iz Sarajeva sa dvojicom prijatelja pretukao sportistu zbog 55 KM


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija