Oglasio se MUP KS nakon obračuna u Sarajevu: “Dvije osobe lakše povrijeđene”

Dvije osobe povrijeđene su u sinoćnjoj tučnjavi koja se dogodila u sarajevskom naselju Alipašino Polje, a novi videosnimak makljaže je veoma uznemirujući.

Kako je saopćeno jutros iz MUP-a KS, sinoć oko 22:25 sati u ulici Trg ZAVNOBiH-a do broja 24, na području općine Novi Grad došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tuče između više lica.

Šta se dešavalo u Sarajevu: Dvojica muškaraca se potukla ispred kafića. Učestvovala i trudna djevojka?

Ovu informaciju potvrdili su i iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Dana 08.07.2023.godine u 22.25 sati u ulici Trg ZAVNOBIH-a, općina Novi Grad, došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučom između više lica. Tom prilikom zbog zadobivenih povreda dva lica P.A. i M.E. su zatražila ljekarsku pomoć na KUM UKC Sarajevo, gdje su im konstatovane lake tjelesne povrede.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo iz člana 362. KZ F BiH /Nasilničko ponašanje/, obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, po čijem ovlaštenju je na licu mjesta izvršen uviđaj.

Policijski službenici poduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79