Oglasio se otac nestalog mladića: Nisam htio da mi sin ide u Beograd na proslavu Nove godine

Potraga za Matejom Perišem (27) nestalim noć prije Nove godine nastavlja se i danas. Njegov otac tim povodom stiže u Beograd.

Nenad Periš je zabrinut zbog nestanka sina o kome već drugi dan nema ni traga ni glasa. On je već stupio u kontakt sa službama koje tragaju za njegovim sinom i nada se da će sa svojim djetetom vratiti u Split, piše Nova.rs.

“Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole pa mi je ipak bilo nekako lakše”, kaže za Slobodnu Dalmaciju ugledni vaterpolski sudac i dugogodišnji zaposleni splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Nenad Periš.

On će se danas zaputiti u Beograd kako bi potražio svog sina Mateja (27) koji je tamo nestao na Staru godinu u dva i po sata nakon ponoći.

“Kad mi je Matejev prijatelj preko kćerkinog Instagrama zatražio broj mobilnog nakon dočeka Nove godine, odmah sam znao da nešto nije u redu, a naročito kada mi je rekao da je Matejev telefon isključen”, ispričao je Nenad Periš.

“Izuzete su kamere iz tog kluba “Gotik”, gde je viđen oko dva i po iza ponoći”, rekao je on.

Hrvat nestao tokom proslave Nove godine u Beogradu: Još uvijek ga traže

Ističe kako mu nije jasno kako obezbjeđenje tog kluba ne zna gdje je iz njihovog kluba izašao njegov sin.

“Kad su Matejevi prijatelji primijetili da ga nema mislili su da je sa nekim društvom i nisu odmah na to obraćali pažnju. Ali, kada su ujutro pred odlazak iz kluba našli njegovu jaknu na vješalici u garderobi “Gotika”, a njega nije bilo, nastala je panika koja je kulminirala nakon što su shvatili da nije došao ni u zajednički apartman kojeg su u Beogradu unajmili”, govori Periš.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79