Oglasio se vlasnik “Opiuma”: Benjamin je već dva puta pravio probleme. Tražili smo zabranu ulaska u objekat

Nakon što se redakciji portala Crna-Hronika javio Benjamin Muratović iz Srebrenika koji tvrdi da je doživio neugodnu siguraciju u lokalnoj diskoteci “Opium” ekspresno su reagovali iz ovog ugostiteljskog objekta kako bi demantovali navode MMA borca.

Šta je Benjamin Muratović izjavio za naš portal, možete pročitati ovdje.

Kako nam je potvrdio vlasnik objekta Kenan Kavazović, Muratović je već pravio probleme u njegovom lokalu. Dobio je zabranu ulaska u ugostiteljski objekat a treći put je došao sa ciljem da napravi ekces te je planirao staklenom flašom udariti gosta.

Kavazović tvrdi da je u svom članku, Muratović iznio niz laži te da će svoju pravdu tražiti pravnim putem preko Suda.

“Taj incident se dogodio 08.12.2023 godine. Prije toga je Benjamin napravio već dva problema u našem objektu, zabranu mu nismo mogli napraviti jer policija nam je rekla da se mora slučaj prijavit i da sud donosi odluku o zabrani.

Treći put kada je došao predpostavljamo da je bilo sa namjerom da napravi još veći problem.

Pokušao je bocom udariti momka, obezbjeđenje je to uočilo i pokušalo smiriti situaciju ali je i na njih krenuo, završilo se kao na snimku gdje su i nama nepoznate osobe uletile da se tuku sa Benjaminom.

Imao bi i slike tih momaka koje je napadao prije u objektu i udarao ali ne želim da se oni vrte po internetu. Da napomenem niko nikog neće bez razloga napasti pogotovo obezbjeđenje koje je radilo tu.

Momci su uredno bili prijavljeni kod nas u objektu.”  – izjavio je Kenan Kavazović za portal Crna-Hronika.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79