Oglasio se Zuhdija Omerović: Oni su nama prvi ukrali kapiju, dužni su nam 6.890KM!

Nakon priče koju smo objavili sinoć pod naslovom Kalesija: Od brata ukrao ulaznu kapiju. Kamere ga snimile.  oglasila se i druga strana porodice Omerović.

Porodična svađa u porodici Omerović eskalirala je krađom ulazne kapije sa porodične kuće u vlasništvu Saida Omerovića. Dan nakon što se zaputio za Austriju, njegov brat, Zuhdija ukrao mu je ulaznu kapiju. Sve su zabilježile sigurnosne kamere postavljenje na porodičnoj kući. Međutim druga strana priče, govori da je Said prvi od Zuhdije ukrao kapiju.

Evo ja, Zuhdija Omerovic, želim da demantujem priču koja je počela još 2012 godine od strane Sanela Omerovića i Saida Omerovića iz Austrije. Od spomenutog dvojca smo pretučeni ja i moja supruga dok smo pili kahvu u svojoj avliji. Od tog dana pa do danas traje provokacija od strane tih Omerovića zbog kojih nikad nismo rahat kad dođu u Bosnu.

Prvo da objasnim zašto je skinuta kapija Saidu. Skinuo sam je jer su oni prvi skinuli ulaznu kapiju nama i napali nas iz čistog razloga. Prvo mene jer sam sjedio na svojoj avliji i htio roštilj da zapalim a njemu je vjerovatno bilo krivo što sam zapalio roštilj, te je poletio iz svog dvorišta u moje sa vatrogasnom pumpom da gasi moj žar za roštilj te je krenuo da me, prvi put, ubije iz čistog mira i bez razloga.

Poslije toga sam jedva uspio spasiti svoju glavu, gdje sam uletio u kuću.

Želim da napomenem da su prvo Said i njegova žena sa mog dvorišta  skinuti kapiju i odvukli je u svoje dvorište. Isjekli su je na tri dijela, i tako ostavili moje dvorište otvoreno i bez zaštite. A ja imam unučad, zbog kojih sam i napravio ogranu, da ne izlaze na ulicu.

Još želim da napomenem da imamo jake traume od fizičkog obračuna u kojem smo dobili jake udarce od strane Saida i Sanela Omerovića iz Austrije. Završili smo na tabletama zbog njih.

Imamo rješenje za naplatu oštete koje je Općinski sud u Kalesiji, presudio u našu korist. Naravno još uvijek nisu dinara platiti. Ovaj horor traje već 10 godina…

Uskoro nastavak priče…

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79