Opasni gazda koji tuče radnice će biti pušten na slobodu: Pretukao 28-godišnju djevojku zbog plate

Opasni gazda je Amir Džafić koji je hotel naslijedio od oca Jusufa Džafića poznatog jablaničkog biznismena.

Opasnom vlasniku “hotela Jablanica” Amiru Džafiću određeno je 24-satno zadržavanje. On je brutalno pretukao svoju radnicu 28-godišnju K.E., a cijeli slučaj je policiji prijavila majka djevojke.

Džafićevo divljaštvo se desilo u prostorijama hotela Jablanica, i kako saznaje Crna Hronika, Džafić je pokušao zataškati incident.

Pretučena djevojka je teško povrijeđena i dva dana se nalazi u bolnici, a prema informacijama, danas bi trebala biti puštena na kućno liječenje.

 

Ovo je opasni gazda Amir koji je teško pretukao radnicu (28) u Jablanici

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Kako saznajemo od provjerenog izvora portala Crna-Hronika, svađa između opasnog gazde i radnice nastao je zbog plate ali i regulisanja poslovnog odnosa. Kako nezvanično saznajemo vlasnik radnicu nije htio prijaviti na neodređeno, a posvađali su se i zbog iznosa plate.

Umjesto povišiće dobila je “par” šamara zbog kojih je završila na Odjelu za maksilofacijalnu hirurgiju gdje su joj konstatovane teške tjelesne povrede. Cijeli slučaj je gazda htio zataškati te je zaprijetio radnici koja je sa mjesta događaja, umjesto da pozove policiju, otišla kući.

Nakon što ju je majka vidjela u kakvom je stanju i kakve povrede na tijelu ima, alarmirala je policiju i Hitnu službu koji su u rekordnom roku reagovali. Koliko je bila pretučena 28-godišnja djevojka, policija je odmah uhapsila gazdu hotela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79