Opasni kriminalac ukrao Audi-ja u Srebreniku: “Na vozilo postavio i ukradene tablice”

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona je zbog počinjenih više krivičnih djela iz člana 286 KZ FBiH – “Krađa” i 287 KZ FBiH – “Teška krađa” koje su se dogodile u nadležnosti ove Uprave policije, raspisala dvije operativne potrage za osumnjičenim licem Sanelom Arslanijem.

– S tim u vezi molimo građane koji imaju korisna saznanja ili primijete kretanje navedenog lica, da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu na broj 122 ili Upravu policije MUP TK-a, pozivom na broj 035/365-365.

Napominjemo da su četiri Kantonalna Ministarstva unutrašnjih poslova s područja Federacije BiH takođe raspisali potrage za licem Arslani Sanel, a zbog počinjenja više krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata – navodi se u saopćenju MUP-a TK.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Ovog puta, redakciji portala Crna-Hronika dojavljena je informacija o krađi putničkog automobila marke Audi kojeg je ovaj opasni kriminalac ukrao 3.7.2023. godine u Srebreniku.

Na automobil je postavio tablice koje su ukradene.

“Ovo mu nije ni prva a ni posljednja krađa automobila. Vjerujem u to. Naknadno je ukrao ove tablice i stavio na automobil koji je ukrao u Srebreniku.” – izjavio je izvor portala Crna.Hronika.

Oglasio se vlasnik Peugeota: “Automobil je ukraden. To je opasni kriminalac Sanel Arslani!”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79