Opasni momak Aleksandar Vasiljević iz Doboja osuđen na godinu dana robije zbog nesreće u kojoj je poginulo dijete (9)

Opasni momak Aleksandar Vasiljević iz Doboja osuđen na godinu dana robije zbog nesreće u kojoj je poginulo dijete (9)


Bodybuilder Aleksandar Vasiljević iz Doboja osuđen na godinu i po dana zatvora jer je pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo B.I. (9)

Okružni sud u Doboju osudio je bodybuildera Aleksandra Vasiljevića iz tog grada na godinu i po dana zatvora jer je prije 14 godina izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo devetogodišnje dijete!

Poslije više oslobađajućih presuda i ponavljanja postupka Vasiljević je oglašen krivim da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Tragedija se dogodila 30. avgusta 2009. godine oko jedan sat iza ponoći. U presudi se navodi da je Vasiljević vozio stanju lakog pijanstva sa 1,18 promila alkohola u krvi piše Una.

Oglasio se žestoki momak Aleksandar Vasiljević za CH: “Sva tri automobila su mi zapaljena iz ljubomore”

“Optuženi je upravljao automobilom “BMW”, vlasništvo J.A. kojem je saobraćajna dozvola istekla 6. avgusta 2008. godine. Kretao se magistralnim putem Doboj – Derventa brzinom od 86,7 km/h približavajući se raskrsnici sa lokalnim putem, gdje je brzina kretanja ograničena na 50km/h. Propustio je da brzinu kretanja smanji na dozvoljenu, iako je bio svjestan da takvom vožnjom može ugroziti javni saobraćaj i dovesti u opasnost živote ljudi”, navodi se u presudi.

Pojašnjava se da se u tom trenutku, sa lokalnog puta na magistralu, uključio “golf” kojim je upravljao D.I., da bi Vasiljević prednjim dijelom BMV udario u zadnji ćošak “golfa”.

Usljed udara putnik u vozilu, dijete B.I. (2000. godište), zadobilo je višestruke povrede i prelome. Prevezen je na liječenje, ali nažalost 4. septembra 2009. godine je podlegao usljed oštećenja za život važnih moždanih centara i poremećaja disanja zbog nagnječenja, rascjepa pluća i preloma rebara.

Aleksandar Vasiljević široj javnosti je poznat kao šampion u bodybuildingu i bivši momak fatalne Saške Kovačević iz afere sa porno ucjenom katoličkog sveštenika. Saška je zbog te ucjene osuđena na godinu dana zatvora, a Vasiljević na sedam mjeseci.

I poslije toga je dolazio u sukob sa zakonom, a i sam je bio meta napada i u dva navrata su mu u Doboju zapaljeni automobili. Tokom uviđaja jedne od paljevina napao je i vrijeđao policajce, pa je i tada uhapšen.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija