Opet u Srbiji: Dječak nacrtao učionicu i krvava tijela pored klupa, policija ga uhapsila

Dječak iz Kikinde nacrtao je učionicu i krvava tijela pored klupa, što je uznemirilo roditelje i djecu škole koji pohađa.

A. S. iz okoline Nove Crnje je uhapšen zbog izazivanje panike i nereda.

On se sumnjiči da je, u grupi svog razreda preko mobilne aplikacije, postavio crtež na kome je nacrtana učionica sa krvavim likovima koji leže pored klupa, dok jedan drži predmet sličan pištolju, što je uznemirilo učenike i njihove roditelje.

Dječaku je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi, prenosi K1.

Podsjetimo, u jutarnjim satima prošle srijede dogodila se jedna od najvećih tragedija u historiji beogradskih škola. Maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba, prenose srbijanski mediji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79