Optužio je da ga je zarazila koronom: Pomahnitali Dejan pucao u Svetlanu i njenu kćerku

Zato su vidim neki pjevači promijenili i zanimanja, taksiranje, moleraj, građevina, vodoinstalater, električar, varioc

Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je zadržavanje osumnjičenom Dejanu M. (55) iz sela Orljevo kod Petrovac na Mlavi, zbog sumnje da je u srijedu uveče pokušao da ubije svoju partnerku Svetlanu B. (55).

Dejan je, nakon što je saznao da je zaražen koronavirusom uzeo pištolj za koji je imao samo dozvolu za držanje i došao u kuću Svetlane B. (55), koja živi u Žabarima, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, optužujući je da mu je ona prenijela virus.

Kada je ona pobjegla u kuću svog zeta Bogoljuba Z., inače zamjenika komandira PS Žabari, krenuo je za njom i kada ju je sustigao uperio je pištolj u njenom pravcu, ali je u tom momentu zamjenik komandira pokušao da mu otme pištolj iz ruke. U tom otimanju došlo je do pucnja iz pištolja i metak je, najprije, pogodio Svetlanu u predjelu šake, a zatim i njenu kćerku Anu (35), koja se, takođe, nalazila u istoj kući.

– Svetlana nikada ranije nije prijavljivala nasilje, a prilkom hapšenja osumnjičenog svi su bili u šoku jer policajci poznaju Dejana i Svetlanu, te znaju da su živjeli u skladnom braku. Svi su bili zatečeni – kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

To navode i poznanici ove porodice, koji kažu da su Svetlana i Dejan bili su u skladnom odnosu, te ih je ova informacija sve zatekla.

– Oni su bili u vanbračnoj zajednici. Živjeli su zajedno posljednjih godina. Fini ljudi, nikada nije bilo nikakvih sukoba. Šta se sa čovjekom dogodilo, nikome nije jasno – kaže poznanica ove porodice.

Kako kaže, Svetlana je ranije bila zaražena koronom, te se zbog toga Dejan prilično uznemirio.

– Njega je cijela situacija oko korone potresla, ali niko ne bi mogao da pomisli da će zbog toga željeti da ubije Svetlanu – u šoku je sagovornica.

Dejan M. će biti saslušan pred Višim tužilaštvom u Požarevcu, piše Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79