Osuđen nasilnik koji je suprugu mučio pred kćerkom: Pekao joj ruke na šporetu

Općinski sud u Brčkom izrekao je presudu u slučaju brutalnog nasilja u porodici, osuđujući muškarca koji je suprugu mučio pred njihovom maloljetnom kćerkom.

Incident je uključivao nevjerovatne akte nasilja, uključujući i slučaj kada je nasilnik prisilio ženu da drži ruke na vrućem šporetu, nanoseći joj teške opekotine.

Detalji slučaja

Prema izjavama svjedoka i dokazima iznesenim na suđenju, osuđeni muškarac je kontinuirano zlostavljao suprugu fizički i psihički, često u prisustvu njihove kćerke. Jedan od najsurovijih činova nasilja dogodio se kada je prisilio suprugu da stavi ruke na vrući šporet, čime joj je nanio teške tjelesne povrede.

Supruga je izjavila da je trpjela nasilje dugi niz godina, ali je odlučila prijaviti slučaj policiji nakon što je shvatila da nasilje ne prestaje i da ozbiljno ugrožava život nje i njene kćerke.

Presuda suda

Osnovni sud Brčko distrikta osudio je pravosnažno 44-godišnjeg muškarca na godinu dana zatvora zbog ugrožavanja mira, tjelesnog integriteta i duševnog zdravlja supruge i maloljetne kćerke s kojima živi u zajedničkom domaćinstvu.

U optužnici se navodi da je on u više navrata u njihovom zajedničkom stanu na brojne načine fizički i psihički maltretirao suprugu, fizički nasrnuo na nju te je udarao nogama, pesnicama i raznim predmetima po glavi i tijelu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79