Otac “dokaze” o drogi prosuo u sudoperu: Sin osumnjičeni za dilanje droge u pritvoru

Otac “dokaze” o drogi prosuo u sudoperu: Sin osumnjičeni za dilanje droge u pritvoru


Crnogorska policija je uhapsila muškarca I.C. (42) pod sumnjom da je bio uključen u  prodaju droge nakon što je pronađena manja količina kokaina i heroina tokom pretresa stana i drugih prostorija koje je koristio. U incidentu, otac osumnjičenog muškarca, M.C. (72), pokušao je uništiti dokaze tako što je drogu prosuo u sudoperu i pokušao je uništiti vodom.

Prema saopštenju Uprave policije (UP), pripadnici policije su prilikom dolaska na mjesto događaja zatekli M.C., koji je otac osumnjičenog I.C., u pokušaju da eliminiše dokaze o prisustvu droge. Dio droga je uspio uništiti prosipanjem u sudoperu, a za ovaj postupak sada je i sam uhapšen.

I.C. iz Bara je uhapšen zbog ozbiljne sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju policije.

Njegov otac, M.C., također je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo sprečavanja dokazivanja.

O događaju je odmah obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio hapšenje oba muškarca.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija