Ovo je kuća strave i užasa u kojoj je otmičar držao Moniku: Svuda razbacane stvari, otpaci hrane i žileti

Šerpa gdje je Monika mokrila, žileti, prevrnuti jorgani, otpaci od hrane, sve to se može vidjeti u kući strave i užasa gdje je Ninoslav Jovanović držao zatočenu Moniku Karimanović (12).

Oni su tu obitavali nekoliko dana, a po svemu sudeći otmičar je malu Moniku izvodio rijetko na “svjetlo sunca” kako ne bi neko vidio djevojčicu i otkrio skrovište.

– Mi tu obitavamo ljeti, a sada smo slučajno došli da završimo neki posao. Kada smo ugledali dijete i otmičara, sledili smo se – kaže Emil Živić čija je kuća u selu Pasjača.

Živić je pokazao prozor koji je Jovanović razvalio da bi ušao u njegovu kuću.

“Kuća je bila zaključana, ovo sve je bilo zatvoreno”, rekao je Živić i pokazao unutrašnjost kuće.

On je pokazao da je Jovanović skinuo sijalicu u sobi kako se ne bi vidjelo da nekoga ima unutra, ali je koristio grijalicu da se ne bi smrzli.

“Evo i jastuka na kome je spavao, okrenut je ka zapadu. To se nikad ne radi! To će mu doći glave da znate, to je mrtvački dio”, rekao je Živić.

On je pokazao kako su sve stvari u kući pretresene i dodao da ne zna šta je Jovanović tražio među stvarima.

Djevojčica se oporavlja, a Ninoslav Jovanović je i dalje u bjekstvu.

Jesi li ti, Monika? Jesam, molim Vas, nemojte me tući

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79