Ovo je Srbin koji je likvidirao suprugu pred kćerkom i unucima

Ovo je Srbin koji je likvidirao suprugu pred kćerkom i unucima


Slobodan S. koji je rodom iz Srbije likvidirao je svoju suprugu (54), teško ranio zeta (36), pa presudio sebi poslije svađe u porodičnoj kući u naselju Elsau u predgrađu Ciriha.

Njegova kćerka ispričala je kako se jezivi zločin dogodio.

Srbin u Cirihu likvidirao suprugu, ranio zeta, pa počinio suicid

– Zet je pukom srećom, uprkos tome što je bio ranjen, uspio da izvede moju sestru i djecu iz kuće na sigurno, kada je tata zapuicao. On se poslije toga sakrio u sobi. Još uvijek je u bolnici, ali nije u životnoj opasnosti. Neutješni smo, u šoku, možda ćemo jednog dana uspjeti da shvatimo šta se dogodilo – ispričala je kćerka.

Kako prenose švicarski portali, zločin se dogodio 8. septembra, a njemu su prisustvovale kćerka i unuci Slobodana S., koji je rodom iz jednog mjesta kraj Ćuprije.

– Oko 21 sat uveče začuli smo vriske, a potom i nekoliko pucnjeva. Nismo znali šta se dešava, ali sigurno je ispaljeno 4 ili 5 hitaca, vidjeli smo da je policija došla oko kuće – kažu komšije para za Blick.

Komšije bračnog para o njima su imale samo riječi hvale.

– Djelovali su kao fini ljudi, uvijek su bili prijateljski nastrojeni. Nakon pucnjave policija nas je zamolila da ostanemo u kućama, mnogo smo se uplašili – rekli su za medije.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija