Ovo su članovi porodice Memić koji su napadnuti kod Cazina: Hajrija braneći sebe, koristila vatreno oružje

Jučer se u Cazinu, desila pucnjava u kojoj je jedna osoba teško povrijeđena i koja se prema posljednjim informacijama nalazi u teškom stanju u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Kako smo ranije naveli, ovaj se događaj desio na Memića brdu, Stijena kod Cazina.

Naime, u ovom se mjestu desilo teško razbojništvo kada su tri osobe pokušale opljačkati jedan bračni par Memić.

Tom prilikom su supružnici Sakib i Hajrija braneći sebe, a koristeći vatreno oružje, žena je teško ranila jednu osobu kako bi spasila muža koji je u tom trenutku bio u fizičkom sukobu sa jednim od provalnika, dok su ostale dvije osobe pobjegle.

Kako saznajemo, mušku osobu su pred kućom napali spomenuti razbojnici i tom prilikom ga udarili pištoljem u glavu da bi ga pritom odvukli u kuću tražeći od njega novac, žena se navodno u tom trenutku nalazila na spratu kuće i čula da se nešto čudno dešava u kući pa je uzela pištolj i krenula niz stepenice piše Cazin.net

Jedan od razbojnika ju je primjetio i krenuo i nju da onesposobi ne sluteći da je ona naoružana.

U tom trenutku žena je vidjela šta se dešava u kući, potegla za pištolj i pucala u razbojnika kojeg je teško ranila, dok su se ostali razbojnici razbježali.

Ranjenog razbojnika su u teškom stanju odveli policijski službenici pa je prebačen u Kantonalnu bolnicu Bihać.

Jedan od razbojnika je, kako saznajemo iz Ostrošca, Cazina, a druga dvojica iz Srbije.

U nastavku pogledajte snimak kada policijski službenici odvode teško povrijeđenog provalnika sa imanja na Memića brdu, mjesto Stijena kod Cazina.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79