Ovo su opasni otac i sin koji su prvo pretukli goste pa onda trojicu policajaca u Fojnici

Ovo su opasni otac i sin koji su prvo pretukli goste pa onda trojicu policajaca u Fojnici


Kako saznaje portal Crna-Hronika u subotu su se dogodila dva povezana incidenta u kojem je učestvovala porodica Hasanović inače vlasnici objekta “VIP Club Parlament” u Fojnici.

Kako saznaje naš portal otac Alem i sin Eman su sa još dvojicom uposlenika u navedenom objektu koji su radili kao zaštitari, nasrnuli na goste svog lokala.

Nakon tučnjave u kojoj je sudjelovalo više lica, gostima su nanešenje tjelesne povrede.

“Ajdin i Tarik su napadnuti, te su pretučeni specijalkom i palicom.” – izjavio je očevidac događaja koji se očigledno htio sakriti od javnosti.

Nakon dolaska policijskih službenica PS Fojnica MUP SBK otac i sin pozvani su na informativni razgovor u stanicu.

Nakon što su su pokušali izaći iz prostorija PS Fojnica fizički su nasrnuli na trojicu policijskih službenika nanijevši im tjelesne ozbljede.

Nakon određenog vremena, ostali pripadnici PS Fojnica priveli su pomahnitalog oca i sina. Navedena lica Alem i Eman su zadržani u policijskoj postaji.

Ovaj cijeli događaj potvrdili su i iz MUP-a SBK za portal Crna-Hronika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

U noći 15.07.2023.g. oko 00:30 sati u ugostiteljskom objektu “Parlament” u Fojnici,vlasništvo H.E. iz Fojnice došlo je do tučnjave u kojoj je sudjelovalo više lica.

Sa jedne strane A.B.(2004), A.A.(2003) i T.F. (2000) iz Kreševa i E.H.(1991), A.H.(1979) iz Fojnice i A.H.(1975) iz Kiseljaka.

Tom prilikom su A.B. i T.F. nanesene tjelesne ozljede. Nakon što su pozvani u prostorije Policijske stanice E.H.(2001) i A.H.(1979) iz Fojnice su fizički napali na službenike policije pri tome nanijevši ozljede trojici policijskih službenika piše Crna-Hronika.

Nakon što su savladani i stavljeni pod kontrolu od strane policajaca građani E.H. i A.H. su zadržani u policijskoj stanici.

O ovim događajima je upoznat dežurni kantonalni tužitelj koji se izjasnio da postoji osnova sumnje da su E.H., A.H. i A.H. počinili kazneno djelo, te se dalje postupa po ovom događaju,javlja MUP SBK.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija