Radnica kafića Risada optužuje policajca da joj je tražio novac. Nakon što je odbila dobila prekršajni nalog

Radnica kafića Risada optužuje policajca da joj je tražio novac. Nakon što je odbila dobila prekršajni nalog


Ogorčena radnica kafića “Tiffany Boja” u Orašju Risada Osmanović tvrdi da joj je policijskog službenik Vuletić Marijan tražio mito a nakon što je ona odbila dati novac, isti joj je napisao prekršajni nalog.

Svoju ispovijest ispričala je za naš portal.

“Želim da prijavim policajca Vuletić Marijan koji radi u Policijskoj stanici Orašje koji je meni kao radnici u ugostiteljskoj radnji caffe Tiffany Boja pisao prekrsajni nalog zbog glazbe i predao me na sud iako ni jednog momenta nije provjerio ko je vlasnik objekta.

Tom istom vlasniku je trazio pare i reko mu kako to ide kad mu vlasnik nije dao mito pisao je prijavu meni kao radnici i od mene trazio dokumente tj ličnu kartu na uvid.

Mito i korupcija ima postoji a da bi se dokazalo je teško jer sad na ovom vremenu niko ne želi ići po sudu i svjedočit ovo je žalosno. Usmenim putem sam prijavljivala i kažu mi da nađem svjedoke al on je pred kraj radnog vremena i uskoro ide u penziju. Niko mu ne može ništa. Šta da radim?” – upitala se radnica kafića koja je umjesto gazde lokala dobila kaznu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija