Ovo su upute onima koji žele biti na današnjim protestima

U Sarajevu će danas biti održani protesti, jer još nisu rasvijetljene okolnosti pod kojima su stradali Dženan Memić i David Dragičević. Organizator je dao upute onima koji žele učestvovati na protestima.

Proteste, 20. po redu, organizuju građani okupljeni oko grupe “Pravda za Dženana Memića”. Ukazali su da će u 11 sati ispred kuće Memića, u Igmanskoj ulici 18 u Sokolović Koloniji, biti formirana kolona vozila koja će krenuti u 11:30 sati.

Osiguran je i prijevoz autobusima čija su polazišta u 11 sati kod taksi štanda u Hrasnici, u 11 sati kod Pete osnovne škole u Sokolović Koloniji i 11 sati kod džamije u Butmiru. Autobus iz Hrasnice će se zaustavljati kod džamije u naselju Kovači – mjesna zajednica Hrasnica 2 i na raskrsnici prema izletištu Stojčevac. Autobus iz Sokolović Kolonije će se zaustavljati na usputnim stanicama, piše Klix.

Polazište autobusom je u 11:15 sati i ispred ilidžanskog tržnog centra Grand.

Jutros su iz spomenute grupe saopćili da su na proteste već krenuli građani iz Krajine. Početak protesta je zakazan za 13 sati ispred Narodnog pozorišta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79