Parkiranje sa stilom: Umjesto ležaljke i peškira, može i BMW

Parkiranje sa stilom: Umjesto ležaljke i peškira, može i BMW


Ljeto donosi razna iznenađenja, a ono najnovije dolazi s jadranske obale. Na popularnoj plaži na otoku Pagu, scena koja je izmamila osmijeh sa svih strana – luksuzni BMW sa slovačkim registracijskim tablicama parkiran usred plaže! Umjesto klasičnih peškira i ležaljki, ovaj automobil je postao “plažni čuvar”, a njegova priča brzo je postala glavna tema među posjetiteljima.

Vlasnik ovog vozila očigledno je imao drugačiju viziju savršenog mjesta za opuštanje na plaži. Fotografija koja je brzo postala viralna prikazuje BMW kako stoji smjelo na samoj obali, dok ga vlasnik pokušava izvući uz pomoć užeta.

Na društvenim mrežama su se nizali komentari sa šaljivim tonom. “Skupa ležaljka”, “Čuva mjesto na plaži bolje nego svi ostali” – samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati. S druge strane, nije izostala ni šala na račun stereotipa o vozačima BMW-a. “Tipičan BMW vozač, ništa novo”, primijetili su duhoviti komentatori.

Ovaj neobičan prizor nas podsjeća da su najbolji trenuci često neočekivani. Ljeto donosi mnogo više od sunca i mora – donosi nam i smijeh, zabavu i priče koje ćemo prepričavati. Iako je BMW možda preuzeo ulogu “plažnog čuvara” umjesto klasičnih rekvizita, ova priča svakako je osvježila ljetne dane svih koji su je doživjeli.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija