Slučaj u Hrvatskoj: Skrivena kamera u termos boci snimala djecu na plaži

Slučaj u Hrvatskoj: Skrivena kamera u termos boci snimala djecu na plaži


Rovinjska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv 63-godišnjeg kanadskog državljanina. Muškarac je koristio nevjerojatno podmuklu metodu – kameru skrivenu u termos boci – kako bi snimao djecu na plaži.

Posjetitelji naturističkog kampa su primijetili muškarca koji se ponašao sumnjivo u blizini bazena sa toboganom gdje su se igrala djeca. Priča postaje sve bizarinija jer je muškarac sa sobom nosio mobilni telefon i termos bocu.

Brza reakcija gostiju kampa prekinuli su ovu uznemirujuću situaciju. Kada su se približili muškarcu, ovaj je pokušao pobjeći, ali su ga zaustavili i pozvali policiju. Uhapšen je na licu mjesta, pri čemu je pretrčao i pao, zadobivši lake povrede.

Prilikom hapšenja, pretraga je otkrila užasno otkriće – mobilni uređaj i kamera bili su skriveni unutar termos boce. Nakon temeljitih pretraga i istrage, otkriveni su i inkriminirajući sadržaji.

Rovinjska policija je prilikom pretrage vozila pronašla i oduzeli tablet, uređaje za čuvanje multimedijalnih sadržaja s USB priključcima i druge predmete koje će pregledati narednih dana.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija