Pas donio ruku do kuća mještana, policijskom pretragom pronađen ostatak tijela

Tijelo zasad neidentifikovane osobe pronađeno je u poodmakloj fazi raspadanja, kod mjesta Kotezi u Popovom Polju.

Horor kod Trebinja: Mještani pronašli ruku, policija ostatak tijela

Slučaj su, kako nezvanično saznajemo, prijavili mještani, nakon što je do njihovih kuća pas donio ljudsku ruku.

Pretragom šireg terena, policija je pronašla automobil, koji je sletio s ceste na nepristupačnoj lokaciji, pored kojeg se nalazilo tijelo.

Iz trebinjskog Tužilaštva za Faktor je potvrđeno da je nađeno tijelo, te da se pretpostavlja da se radi o državljaninu Crne Gore, čiji nestanak je prijavljen prije oko godinu.

– Naložena je DNK analiza, kako bi se potvrdio identitet, kao i obdukcija, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – potvrdio nam je glasnogovornik Tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović.

Za nestalim Crnogorcem, koji je bio na putu iz Italije kada je prijavljen nestanak, tragalo se nakon što je slučaj prijavljen policiji prije godinu.

Tada su i podaci baznih stanica pokazali da je posljednji put njegov telefon “uhvaćen” na ovom području, ali potraga tada nije dala nikakav rezultat, te se sve vrijeme vodio kao nestala osoba.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79