Pepco prve trgovine u BiH otvara na jesen 2023. godine: Otvoren oglas za prijem radnika

Maloprodajni lanac koji je nedavno najavio planove za pokretanje poslovanja u Bosni i Hercegovini, Pepco, raspisao je nedavno i prve oglase za posao.

Pepco je jedan od najpopularnijih diskontnih lanaca u Evropi, koji svojim kupcima nudi sve što im je potrebno da oblače svoje porodice i ukrase svoje domove.

Prve trgovine u BiH će biti otvorene na jesen 2023. godine. Bosna i Hercegovina će biti 19. tržište za Pepco brend.

Ovaj lanac ima više od 3.000 prodavnica od Estonije na sjeveru Evrope do Italije na jugu i od Španije na zapadu do Bugarske na istoku.

U BiH su zasad raspisali oglas za dva radna mjesta: područni voditelj i voditelj za projekte izgradnje i investicija.

Očito će njihov zadatak biti da pripreme sve što je potrebno za početak rada ove velike kompanije u BiH. Nakon toga, Pepcou će sigurno trebati veliki broj radnika za njihove prodavnice u našoj zemlji.

U cijeloj kompaniji, kako u prodavnicama tako i u sjedištu u Poznanju i distributivnim centrima, već imaju više preko 16 hiljada zaposlenih. Imaju ambiciozan pristup realizaciji planova daljeg širenja u Evropi piše Biznisinfo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79