Petar likvidirao Sanju: Bila je 32 godine mlađa od supruga

Petar Živanović (74) iz sela Svileuva kod Koceljeve, u Srbiji likvidirao je jučer oko tri sata ujutru nevjenčanu suprugu Sanju Janković (42). Tragedija se dogodila samo nekoliko sati nakon što je Miša Jovanović (57) iz Lazarevca likvidirao bivšu ženu Gordanu (47) i ranio njenog brata Gorana Radosavljevića (42) u Kruševcu.

Živanović je likvidirao Sanju mecima iz lovačke puške u njegovoj kući u Svileuvi.

Sudeći po snimku koji je nesretna Sanja objavila na Facebooku, ona je prethodne noći bila u nekoj kafani, a na snimku se vide i dvojica muškaraca.

– Pretpostavlja se da su se Petar i njegova 32 godine mlađa žena Sanja posvađali po povratku sa te proslave. Petar je zbog ljubomore izgubio kontrolu, uzeo pušku i ispalio smrtonosne metke. Inače, pušku je legalno posjedovao – kaže izvor i dodaje da je Petar tri sata poslije ubistva pozvao komšiju i rekao mu da je presudio Sanji.

Sanja Janković

Sanja Janković Foto: (Facebook)

Mještani Svileuve kažu da su Petar i Sanja godinama bili u ljubavnoj vezi, uprkos velikoj razlici u godinama.

– Petru je prva žena preminula, kao i brat, a sa četiri kćerke nema kontakt. On je radio kao zidar, imao je svoje radnike i bio veoma cjenjen. Sanju je upoznao na nekom poslovnom putu u okolini Valjeva i doveo ju je tu – pričaju komšije i dodaju:

– On je bio strašno zaljubljen u nju. Sve je po selu rasprodao zbog nje, da bi mogao da joj obezbjedi lagodan život. Sve je njoj davao i nije žalio. Ostala mu je samo kuća i nešto malo zemlje. Priča se i da je Sanji kupio kuću.

Motiv zločina navodno je ljubomora.

– Sanja je bila mlada, a Petar, svjestan svojih godina, ljubomoran. Dešavalo se i ranije da se svađaju, pravili su cirkus po selu. Ko zna, možda je umislio da ga ona vara, ili da ga iskorištava samo za novac. Moguće je i da je htjela da ga ostavi, a da on to nije mogao da podnese – dodale su komšije, a prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79