Pijan napao ženu u bašti kafića u Laktašima

Pijan napao ženu u bašti kafića u Laktašima


Policijski službenici Policijske stanice Laktaši uhapsili su G.C. iz Banja Luke zbog sumnje da je izvršio krivično djelo tjelesna povreda, nakon što je fizički napao jednu osobu u bašti ugostiteljskog objekta u Laktašima.

Prema izvještaju Policijske uprave Banja Luka, G.C. se sumnjiči da je u bašti spomenutog lokala fizički napao oštećenu osobu, koja je zbog zadobijenih povreda završila na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske. Nakon medicinske obrade, oštećenoj je pružena ljekarska pomoć.

Tokom policijskog ispitivanja, G.C. je podvrgnut testiranju na prisustvo alkohola, pri čemu je utvrđeno prisustvo od 2,16 g/kg alkohola u organizmu.

Osim toga, protiv Z.Đ. iz Banja Luke, vlasnika i radnika spomenutog ugostiteljskog objekta, pokreće se prekršajni postupak zbog navodnih prekršaja iz člana 18. i 25. Zakona o javnom redu i miru.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, kao i dežurni sudija Osnovnog suda u Banja Luci – Odjeljenje za prekršaje, obaviješteni su o ovom slučaju.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija