Podnesena krivična prijava protiv vlasnika benzinske pumpe koji maltretira radnike

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini formiralo je predmet povodom video-snimka sa benzinske pumpe “Nešković” koji se pojavio u medijima, a na kojem se navodno vidi vlasnik Dragan Nešković koji se nasilno ponaša prema radniku.

“U vezi sa video-snimkom događaja koji se 15. avgusta pojavio u medijima u objektu i prostoru BP ‘Nešković’, te na kojem se po navodima iz medija pojavljuje D.N. te druge nepoznate osobe, ovo Tužilaštvo je formiralo predmet u cilju provjera navoda iz medijskih natpisa”, navode iz Tužilaštva. Postupajući Tužilac će naložiti preduzimanje mjera i radnji u saradnji sa nadležnim organima a radi utvrđivanja postojanja elemenata krivičnog djela te donošenja odgovarajuće tužilačke odluke.

Akcijska ponuda na benzinskoj pumpi čiji gazda maltretira radnike u Bijeljini

Advokat Vladimir Dragičević u ime oštećenog radnika Nebojše Čvrgića podnio je krivičnu prijavu protiv vlasnika benzinskih pumpi Nešković, Dragana Neškovića zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela iz člana  362, člana 149, i člana 210. Krivičnog zakona Republike Srpske piše Crna-Hronika.

“Kao što sam rekao da će sve tužbe i krivične prijave od sada biti javne tako je i ova protiv Neškovića. Ovo je jedini način da se narodu pokaže bez obzira ko koliki tajkun bio, da je i on pred zakonom isti te da mora za svoja (ne)djela odgovarati.
Mnogo ljudi je izgubilo vjeru u pravosuđe u sistem i znam da je sa razlogom.
Sve je to zbog određenih pojedinaca koji bi zakon trebali provoditi i narod štiti rade totalno suprotno i gledaju lični interes.

Mada ima poštenih.

Nešković će odgovarati pod više krivičnih tačaka i znam da će sud kazniti ovakvo ponašanje.
Nastavljamo sa bojkotom Nešković firmi, jer narod pamti.
Nemojte se bojati onih koji vas degradiraju i oduzimaju vaša prava, jer na kraju
“pravo se ne dobija već osvaja”. – izjavio je za Crnu-Hroniku Dražan Pejaković osnivač FB grupe Crna Lista Poslodavaca Republike Srpske

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79