Pogledajte šta je Samardžija, koji je sinoć lišen slobode zbog likvidacije Ostojića, otkrio u Avazovom “Poligrafu”

Stefan Samardžija s Pala lišen je slobode sinoć zbog likvidacije Damira Ostojića (43) zvanog Šijan.

Stefan Samardžija lišen slobode zbog likvidacije Damira Ostojića Šijana

Samardžija je povezivan i s likvidacijom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. On je u ekskluzivnoj ispovijesti za Avazov „Poligraf“ otkrio na koji način ga istražitelji povezuju s ovim slučajem.

Pogledajte šta je Samardžija govorio u emisiji “Poligraf”, koju vodi i uređuje Admir Aljimi, urednik Crne hronike „Dnevnog avaza“.

On je 27. februara otkrio detalje svog lišenja slobode zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Otkrijte i šta je tada rekao o poznanstvu s Milošem Obradovim, Nedeljkom Lizdekom i Srećkom Trifkovićem, koji su pritvoreni zbog sumnje da su učestvovali u likvidaciji pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo.

On je prvi put otkrio na čijim su rukama pronađene barutne čestice te imaju li njegovi prijatelji čvrst alibi. Također je ispričao s kim su se na Palama tukli on i Obradov te šta su zabilježile kamere videonadzora.

Saznajte i šta je tada rekao o crnom Seat Leonu, kojim su se likvidatori dovezle na Alipašino Polje, te kakvi su rezultati DNK vještačenja u ovom predmetu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments