Pogledajte video o kojem bruji regija: Voditeljica je počela – šutnjom i poslala snažnu poruku

Voditeljica Jelena Obućina sinoćnju emisiju “Pregled dana” na “Newsmax Adriji” počela je neuobičajeno – šutnjom i time poslala snažnu poruku.

Naime, nakon “Dobro veče”, Obućina je zašutjela i ta neprijatna tišina trajala je 15-ak sekundi.

Zatim je podsjetila na sve one događaje, nepravde, laži i obmane na koje smo kao građani šutjeli, ne podignuvši glas. Među najnovijim je slučaj mlade glumice Milene Radulović koja je hrabro istupila i u svojoj ispovijesti objelodanila da ju je pedagog i profesor glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala samo 17 godina.

“Neprijatno je, ali mi smo navikli da ćutimo, kad nam kasne plate, kad nosimo pelene zbog 300 evra, kad fotografišemo glasačke listiće, kad su piloti proglašeni za alkoholičare, kad nemamo vodu za piće, kad nam truju reke, kad nema mesta u bolnicama, kad nas biju na protestima, kad drugi viču ocu poginulog radnika, kad Jutki aplaudiraju, kad kompletni idioti sruše deo grada, kad je tetka poslala pare iz Kanade, kada su bakljade na krovovima dok smo zaključani, kad je Obradović satanizovan, kad je Jovanjica procvetala, kad nestane snimak sa naplatne rampe i iz Kosovske Mitrovice, kad nas lažu o koroni, kad nas svađaju s komšijama. Mi ćutimo kada ne bismo smeli.

I zato nemojte nikada više pitati žrtve zašto su ćutale? Nemate pravo, nego ih podržite da progovore kad god da su spremne”, rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije “Pregled dana” na “Newsmax Adriji”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79