Policajac potvrdio: Dejan i Srđan su udavili Danku nakon što su je pregazili autom

Radnici JKP “Vodovod” u Boru Srđan Janković i Dejan Dragijević osumnjičeni su da su ubili malu Danku Ilić (2). Ninoslav Cmolić, načenik Uprave kriminalističke policije, za “Informer” je iznio jezive detalje zločina u Banjskom Polju.

Naime, nakon što su automobilom udarili Danku, oni su mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je djevojčica bila živa i u jednom momentu se probudila!

“Prema njihovim navodima, stali su da uriniraju blizu kuće. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u gepek. Na GPS-u je zabilježeno čudno kretanje njihovog vozila.

Priče im se ne poklapaju o davljenju djeteta, jer se dijete probudilo u toku vožnje i suvozač je udavio Danku, a oni ne mogu da se dogovore ko je izvršio davljenje, a kasnije su je bacili na deponiju”, rekao je načelnik UKP i dodao:

“Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se sjeti gdje je ostavio tijelo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu djeteta.

Danka je bila u nesvjesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se riješili tijela na deponiji”, ispričao je Cmolić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79