Policajci bili u šoku kada su ušli u stan gdje je Goran ubio Nerminu

Osumnjičeni za likvidaciju Nermine u Sarajevu predati u nadležnost Tužilaštva KS: Zbog osnova sumnje da su počinili ubistvo, slobode su lišeni suprug i svekrva preminule žene Nermine, 36-godišnji muškarac Goran Ravlić i njegova majka (76) Ledžiba.

Treća osoba koja je privedena kao pomagač u ovom kaznenom djelu je Latif Jarašević (57).

Nakon što je ubio Nerminu, Goran napravio novi profil na Facebooku i pisao statuse o ljubavi

Oni su zajedničkim snagama ubili Nerminu Krajinu vjenčano Ravlić i danima je ostavili u stanu na 7. spratu Kolodvorske ulice u Sarajevu.

Po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo, policija je ušla u stan te su pripadnici potvrdili tragediju. Na licu mjesta su bili i ljekari koji su konstatovali prestanak života 38-godišnje ženske osobe.

Prema nezvaničnim informacijama ubio ju je drvenom motkom.

Ono što su u stanu zatekli policijski službenici podsjeća na najgnusije zločine kakvi se viđaju samo u kriminalističkim filmovima. Nerminu nisu mogli prepoznati, njeno tijelo bilo je u stanju izobličenosti.

Dok je ona nepomično ležala u stanu, opasni Goran pisao je ljubavne statuse po Facebook-u. Govorio je kako je voli, objavljivao zajedničke slike, pisao o braku, ljubavi i djeci – sve kako bi zavarao trag policijskim službenicima.

On je lišen slobode na prostoru Ilidže gdje su ga uz pomoć OSA-e pronašli pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Zahvaljujući OSA-i uhapšen Goran Ravlić zbog ubistva supruge Nermine u Sarajevu

Podsjećamo Nermina Krajina bila je aktivista pokreta “AntiDayton”. Voljela je svoj grad, državu i patriotski je podržavala.

“Nermina je jako često bila aktivista našeg pokreta a prije par noći je svirepo ubijrna od strane muža, i držana jr nekoliko dana mrtva u kući. Za to prikrivanje njenog tijela znali su i njegovi roditelji koji su takođe privedeni skupa sa ubicom. Žao mi je, Nermina je bila dobra djevojka, odgovorna i patriota svoje zemlje, poštovala je žrtve agresije i genocida a na kraju sama postala žrtva jednog monstruma.” – izjavio je Nihad Aličković za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79