Policija ga pronašla: 76-godišnjak vozio u kontra smjeru na autoputu

Policija ga pronašla: 76-godišnjak vozio u kontra smjeru na autoputu


Policija je identifikovala R.M., sedamdesetšestogodišnjeg vozača iz Laktaša, koji je na autoputu „9. januar“ vozio u suprotnom smjeru. Incident se dogodio oko 15.30 sati, a vozač je sankcionisan na licu mjesta.

Prema informacijama, R.M. je vozač putničkog vozila marke Opel.

Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj intervenisali su i identificovali vozača koji je upravljao vozilom u suprotnom smjeru na kolovoznoj traci namijenjenoj za saobraćaj iz suprotnog smjera.

Kako je saopšteno iz PU Doboj, vozač je odmah sankcionisan i izdat mu je prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

“Vozač je na autoputu „9. januar“ upravljao putničkim vozilom marke Opel i tom prilikom se kretao kolovoznom trakom namijenjenom za saobraćaj vozila iz suprotnog smjera. Izdat mu je prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH,” navode iz PU Doboj.

Policija apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajne propise i znakove kako bi se izbjegli slični incidenti koji mogu ugroziti živote učesnika u saobraćaju. Vožnja u suprotnom smjeru je izuzetno opasna i može dovesti do teških saobraćajnih nesreća.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija