“Policija prošli petak pred džumu pisala kazne, a ovog petka uvela red: Džematlije zahvalne MUP-u KS PS Ilidža

Nakon priče koju je redakcija portala Crna-Hronika objavila prošlog petka kada se nekoliko ogorečenih građana Ilidže javilo da su dobili kaznu od saobraćajne policije za neprimjereno parkiranje svojih vozila. Njihovi automobili bili su parkirani ispred džamije u Lužanima danas, novi petak i nova priča.

Ovaj put lijepa.

Džematlije Ilidže ogorčeni jer su svi automobili ispred džamije dobili kaznu: “Pa džuma je ljudi”

Poštovani,

S ovim pismom želimo izraziti našu pohvalu prema policijskim službenicima PU Ilidža na čelu sa načelnikom, PU Ilidža, na brzoj i efikasnoj reakciji, a vezano za nedavni događaj od petka, 24.02.2023. godine, za vrijeme Džuma namaza.

Ovaj postupak policije pokazuje njihovu predanost osiguravanju sigurnosti i poštovanju javnog reda i mira, kao i njihovu spremnost da pomognu u organizaciji i olakšaju građanima obavljanje vjerskih obreda, bez obzira na njihovu vjersku pripadnost.

Iako je ovaj događaj bio neugodan za sve, policija je poduzela sve potrebne korake kako bi se osiguralo da se ovakvi problemi u budućnosti ne ponavljaju, što zaslužuje svaku pohvalu kao i njihovu profesionalnost i posvećenost službi.

Stoga, prvenstveno kao građani ove zemlje, želimo izraziti svoju zahvalnost i pohvalu prema policijskim službenicima PU Ilidža na njihovoj predanosti osiguravanju sigurnosti i poštivanju zakona i propisa, te na brzoj i efikasnoj reakciji u ovom događaju.

Mi smo uvjereni da ćemo zajedničkim radom i poštivanjem zakona i propisa doprinijeti boljoj i sigurnijoj zajednici za sve građane.

S poštovanjem,

Džematlije džemata Lužuni Ilidža

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79