Policija u Čelebićima za 10 minuta zaustavila dva vozača koji su dobrovoljno predali drogu

Policija u Čelebićima za 10 minuta zaustavila dva vozača koji su dobrovoljno predali drogu


Tokom jučerašnjeg dana u mjestu Čelebići, tokom rutinskih saobraćajnih kontrola, policijski službenici MUP-a HNK zaustavili su više vozača kod kojih su pronađena opojna sredstva.

Vozač Mercedesa i Forda su dobrovoljno patroli policije predali opojnu drogu koju su posjedovali piše Crna-Hronika.

Cijeli slučaj potvrdili su pripadnici MUP-a HNK

21.11.2023.godine u 21,45 sati patrola policije je u mjestu Čelebići , općina konjic , izvršila kontrolu vozila „Mercedes“ kojim je upravljao Ć.A.(1990).

Isti je dragovoljno patroli policije predao 5 smotuljaka u pvc foliji zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Upoznat Odjel krim. policije.

21.11.2023.godine u 21,55 sati patrola policije je u mjestu Čelebići , općina Konjic, zaustavila i kontrolirala vozilo „Ford“ kojim je upravljao K.M.(1991) a na mjestu suvozača nalazio se K.A.(1993) , oba iz Jablanice.

Tom prigodom je K.A. dragovoljno predao patroli policije jednu pvc foliju sa sadržajem bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed. O svemu je upoznat Odjel krim. policije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija