Policija u Sloveniji zaustavila vozače kamiona: “U boljim gumama cvijeće sadimo kući”

Stranog državljanina koji je vozio službeni kamion iz okolice Maribora policija je kaznila jer je vozio s gumama bez profila, a slovenskog državljanina, također vozača kamiona, policija je zaustavila jer je vožnja s vidno oštećenim gumama.

Mariborska policija u utorak je ispitala vozače dvaju kamiona koji nisu ispunjavali tehničke uvjete za sudjelovanje u prometu. Gume na kamionu stranog državljanina, vozača tvrtke iz okolice Maribora, bile su bez profila.

Gume drugog kamiona kojim je upravljao slovenski državljanin bile su vidno oštećene. Policija je utvrdila i prekoračenje najveće dopuštene mase propisane za ovu skupinu vozila za više od 8000 kilograma.

Dvojica vozača su zbog utvrđenih prekršaja na licu mjesta kažnjena, a protiv dvije pravne osobe policija je pokrenula prekršajni postupak piše GPM

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79