Policija upala u kuću opasnom momka Mariju Gavriću: Pokušao im pobjeći pa se sakrio u šumu

Mario Gavrić, 39-godišnji suvlasnik noćnog kluba Ritz koji je pod istragom zbog kupovine kokaina, pokušao je pobjeći policajcima.

Narko-banda kojoj Gavrić, prema sumnji USKOK-a pripada, raskrinkana je u petak, o čemu je prvi izvijestio Jutarnji. Tada mu je policija upala u kuću.

Postupak protiv njega i ostalih osumnjičenih otvoren je na osnovu dešifiranih poruka iz mobitela. Istražitelji su došli do zaključka da je Gavrić kupio kilogram kokaina za 36 tisuća eura od Darka Jandrića, prvog suradnika osumnjičenog vođe ove skupine Viktora Milakovića. I Milaković i Jandrić uhićeni su lani u akciji policije protiv bande koju se tereti za podmetanje eksplozivne naprave na Laništu pred stan jednog od vođa rivala u kriminalnom podzemlju.

Nakon tog uhićenja dešifrirani su im kriptirani mobiteli te se došlo do dokaza o njihovoj mogućoj umiješanosti u šverc i preprodaju golemih količina droge. S njima je povezan i Gavrić, suvlasnik Ritza, inače kluba u kojem je prije par mjeseci ubijen Tomislav Sabljo, jedan od pripadnika rivalske skupine.

Kada su policajci došli u petak hapsiti Gavrića u njegovoj kući, on se dao u bijeg. Naime, policija mu je u rano jutro upala u dom, želeći ga iznenaditi. U idućem trenutku Gavrić se pokušao sakriti u obližnjoj šumi. Na kraju su ga policajci ipak sustigli i savladali. Iako su ga držali na nišanu kako ne bi opet pokušao pobjeći, nije bilo potrebe za uporabom oružja.

Nakon privođenja na sud, vezan je lisicama oko nogu, kao i ostali okrivljenici, jer je procijenjeno da se radi o opasnim osobama.

Misteriozna žena upalila lampion za likvidiranog dilera: Oglasio se i suvlasnik diskoteke Ritz

Gavrić bi za bijeg mogao iskoristiti i svoju bosansko-hercegovačku putovnicu, jer ima državljanstvo i Hrvatske i BiH. Istražni zatvor zato mu je određen i zbog opasnosti od bijega.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79