Popularna Raza: Da sam znala da će doći vakat, kad će velika g****a biti od presudnog značaja za posao…

Razija Raza Razo Čolaković
Razija Čolaković, rođena Cazinjanka iz Stijene koja danas živi i radi u Brčkom, često na svojim društvenim mrežama odgovara na ‘teška i škakljiva’ pitanja, te ‘posavjetuje’ svoje pratioce. Tako u jednoj od nedavnih objava piše: Da sam znala da će doći vakat, kad će velika guzica biti od presudnog značaja za posao, i uspjeh u životu, svega mi još od osnovne škole od sendvića bih štedila, i danas sve u guzicu uložila! Time bih riješila sve svoje brige!Dok druge investiraju u guze, ja budala u obrazovanje! Nego Razo, kad nisi bila pametna, ti i dalje moli ko će kupiti knjigu, i treba li nekome reklama, pa ulaži u fakultet. Trebaće ti fakultet, jer bez fakulteta ne znas burek dobro razviti, niti grah skuhati!

Razija Čolaković, rođena Cazinjanka iz Stijene koja danas živi i radi u Brčkom, često na svojim društvenim mrežama odgovara na ‘teška i škakljiva’ pitanja, te ‘posavjetuje’ svoje pratioce.

Tako u jednoj od nedavnih objava piše:

Da sam znala da će doći vakat, kad će velika guzica biti od presudnog značaja za posao, i uspjeh u životu, svega mi još od osnovne škole od sendvića bih štedila, i danas sve u guzicu uložila! Time bih riješila sve svoje brige!

Dok druge investiraju u guze, ja budala u obrazovanje! Nego Razo, kad nisi bila pametna, ti i dalje moli ko će kupiti knjigu, i treba li nekome reklama, pa ulaži u fakultet.

Trebaće ti fakultet, jer bez fakulteta ne znas burek dobro razviti, niti grah skuhati!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79