Porodica Rame Isaka se ljulja i najavljuju novu pjesmu

Arnel Isak, zastupnik u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine i sin ministra unutrašnjih poslova u Vladi FBiH Rame Isaka, podijelio je na društvenim mrežama novu najavu himne njihove stranke “Snaga naroda”.

Podsjećamo, tokom vikenda Arnel Isak je objavio djelić pjesme o ocu Rami, pjesma se zove “Ramo Isak”, a pod imenom izvođača stoji “Bosnae”.

Arnel Isak je ovaj put podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako leži na ležaljci zajedno s ocem Ramom Isakom i bratom Rusmirom koji obnaša funkciju direktora zeničkog zatvora.

Čuvat ćete Bosno Snaga naroda, u tebi je duša sigurna, ponosna je Hercegovina – neki su od stihova.

Javnosti je poznata činjenica koliko ministar Ramo Isak voli da privlači pažnju, a pjesma je objavljena i na Instagram profilu “Snaga naroda”.

 

@isakarnel 🛑-USKORO SNAGA NARODA-🛑 #family #fyp #viral #foryoupage #ramoisak #snaganaroda #arnelisak #rusmirisak #bosna🇧🇦 #new #song ♬ USKORO SNAGA NARODA – Arnel Isak

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79