Porodična tragedija u Donjim Smrtićima kod Prnjavora: Supruga izgubila život, a on se od tuge bacio u bunar

Tragedija u kojoj su život izgubile dvije osobe u crno su zavile porodicu Đekić u prnjavorskom selu Donji Smrtići.

Iz neizmjerne ljubavi i nemogućnosti da preboli gubitak četiri godine mlađe supruge Mirjane Mire (65), koja je dan ranije preminula u banjalučkom UKC, Petar Đekić (69) odlučio je sebi oduzeti život – skokom u bunar!

Prnjavorska policija je izvršila uviđaj i, kako saznaju “Večernje novosti”, konstatirala da u ovoj tragediji nema elemenata krivičnog djela. Petra je ugušenog u bunaru pronašao sin.

Uz bunar su pronađeni jakna, papuče i mobilni telefon uglednog i omiljenog domaćina u ovom kraju, koje je odložio prije nego što je, shrvan bolom, odlučio da se tek preminuloj supruzi pridruži “na onom svijetu”.

Tog u porodici Đekić teškog jutra otac i sin su zajedno popili kafu. Okupirani pripremom sahrane preminule, mještani su bdjeli i nad vidno potresenim Petrom, i ne sluteći tako brz novi udarac. U jeku velike kiše on se iskrao iz kuće i u oko 200 metara udaljenom bunaru prekratio svoj život.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments