Poslanici prelaze kod Trivić: Da li će njena stranka već imati poslanički klub?

Poslanici prelaze kod Trivić: Da li će njena stranka već imati poslanički klub?


“Jedna od najtežih odluka u mom životu Nakon više od 23 godine provedene u Partiji demokratskog progresa, donio sam jednu od najtežih odluka, da istupim iz ove partije.” napisao je narodni poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radislav Dončić u svom pojašnjenju odluke.

Dončić je dodao i da se PDP pomalo izgubio na svom opozicionom putu.

“PDP je partija kojoj sam bio predan i uz koju sam radio i djelovao kako za dobrobit grada iz kojeg dolazim, tako i Republike Srpske. Međutim, dešavanja od juče i ona od prethodnih mjeseci su me navela na to da svoj politički rad nastavim u drugoj partiji. PDP smatram istinskom opozicionom partijom ali se na ovom putu pomalo izgubio. Javnosti je jasno na šta mislim, tako da neću dalje.”

Dončić je zatim kazao da prelazi u stranku čija je osnivačica Jelena Trivić.

“Svoj dalji politički rad nastavljam u Narodnom frontu Jelene Trivić, za koju smatram da je na pravom putu, odnosno, istom onom kojem i ja težim ISTINSKA BORBA PROTIV REŽIMA.
Ja ne želim nikakve kompromise s režimom kojem je draži Milanović od Vučića, koji je ogrezao u korupciji, koji je Republiku Srpsku pretvorio u partiju, a sve one koji nisu za SNSD, primorao da napuste Republiku Srpsku.
Nema trulih kompromisa sa ovakvim ljudima. ILI MI ILI ONI.” napisao je na svom Facebook profilu Dončić.

Ranije je DNS napustio poslanik Željko Dubravac, te se dovodi u vezu sa Narodnim frontom. Poslanici SDS-a Aleksandar Trninić i Maja Dragojević Stojić također su bili pominjani u javnosti kao dio tima Jelene Trivić. Ukoliko se kuloarske priče obistine Narodni front bi, iako nije učestvovao na opštim izborima, mogao imati svoj poslanički klub u Narodnoj skupštini Republike Srpske.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija