Potonuli splav ponovo u žiži javnosti: Osvanuo ceh o kojem svi pričaju

Beogradski splav i ugostiteljski objekat Freestyler, iako vrlo popularno mjesto među ljubiteljima noćnog provoda, u žižu javnosti je došao u novogodišnjoj noći, kada je u jeku proslave dočeka počeo da tone.

Gotovo istog trenutka javnost je počela da se pita koliko je nesretne posjetioce taj “provod” koštao i kada su na društvenim mrežama počele da se pojavljuju fotografije cijena rezervacije separea, odmah je postalo jasno da se radi o lokalu koji nije za one sa “plićim” džepom.

Na društvenim mrežama sada se pojavio račun iz jula mjeseca i cifru koja stoji na kraju morate dvaput da pogledate.

Kako se vidi na računu, gosti kluba su samo za konzumaciju nargila dali jednu prosječnu platu, a ni devet boca Dom Perignona nije bilo dovoljno za kompletan provod. Samo jedna boca viskija stajala je 23.000 dinara (384 KM) i kada se tome doda još nekoliko flaša luksuznih žestokih pića i vina, više od 30 energetskih napitaka, nekoliko flaša vode i paklica cigareta, ukupan ceh iznosi više od dva miliona dinara, što je više od 33.000 KM!

Malo je reći da su korisnici društvenih mreža bili šokirani krajnjim iznosom i mnogi su se pitali koliko ljudi je brojalo društvo koje je napravilo ovoliki ceh, piše Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79