Potraga za osobom koja je pucala u Gradišci

Policija trenutno traga za licem iz Gradiške čiji su inicijali M.L. jer je pronašla oružje i municiju u pretresu kuće, pratećih i ugostiteljskih objekata koje korisiti ova osoba, saopšteno je iz gradiške Policijske uprave.

Policijski službenici juče su došli do operativnih saznanja da je na društvenim mrežama objavljen video-snimak na kojem se vidi da lice M.L. puca iz vatrenog oružja u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u Ulici Petra Pecije u Gradišci.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, policija je pretresla i plovni objekat koji koristi M.L, a vlasništvo je državljanina Srbije čiji su inicijali B.M.

Izvršenim uviđajem na licu mjesta pronađeno je više čaura, a policija trenutno preduzima intenzivne mjere i radnje na pronalasku M.L.

Policijski službenici su istog dana oko 20.00 časova priveli lice iz Gradiške čiji su inicijali LJ.B. zbog sumnje da je počinilo nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluke, pod čijim nadzorom se preduzimaju sve dalje mjere i radnje.

Po kompletiranju predmeta protiv lica M.L, B.M. i LJ.B. biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79