Potrebna pomoć Rijadu Heći u borbi protiv opake bolesti

Potrebna pomoć Rijadu Heći u borbi protiv opake bolesti


Apel Udruženja “Pomozi.ba” za prikupljanje novčanih sredstava za Rijada Heću, oca dvoje maloljetne djece iz Bosne i Hercegovine koji se bori s karcinomom, pokazao je veliku solidarnost i podršku zajednice. Rijad je nedavno podvrgnut hitnoj operaciji u Turskoj nakon komplikacija uslijed prvobitnog zahvata, a troškovi liječenja iznose 9.000 eura.

Kako bi se pokrio ovaj iznos, Udruženje “Pomozi.ba” organiziralo je intenzivnu kampanju za prikupljanje donacija putem različitih kanala. Donacije se mogu izvršiti pozivom na broj 📞17044, čime se donira 2 KM, ili putem web platforme Udruženja. Također, moguće je donirati putem PayPala na adresu paypal1@pomozi.ba ili na navedene bankovne račune:

UniCredit Bank, Intesa Sanpaolo Banka BiH, Raiffeisen Bank, Bosna Bank International d.d, NLB Banka d.d., ZiraatBank BH d.d. Sarajevo, Asa banka d.d. Sarajevo, Sparkasse Bank BiH.

Za donatore iz inostranstva su dostupni međunarodni bankovni podaci, uključujući SWIFT kodove i IBAN brojeve.

Uz to, postoji mogućnost donacija iz Turske i Austrije, uz specifične bankovne detalje za svaku zemlju. Sve donacije upućene su na Udruženje “Pomozi.ba”, s jasnom svrhom “Rijad Hećo”, kako bi se osiguralo da prikupljena sredstva budu usmjerena direktno prema troškovima Rijadovog liječenja.

Svaka donacija, bez obzira na veličinu, doprinosi zajedničkom cilju pomoći Rijadu i njegovoj porodici u borbi protiv bolesti.

Udruženje “Pomozi.ba” izražava zahvalnost svim donatorima i poziva sve ljude dobre volje da se pridruže ovom humanitarnom naporu. Više informacija o načinima doniranja i aktualnom stanju prikupljanja sredstava možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici i društvenim mrežama.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija