Zahvalnost i nadanje: Milan Madžgalj zahvaljuje na podršci u borbi protiv leukemije

Zahvalnost i nadanje: Milan Madžgalj zahvaljuje na podršci u borbi protiv leukemije


Tridesetšestogodišnji Milan Madžgalj, koji se hrabro bori s leukemijom, izrazio je veliku zahvalnost svim dobrim ljudima koji su mu pružili podršku za liječenje.

Financijska služba bolnice “Saint-Louis” u Parizu potvrdila je prijem uplate u iznosu od 21.835,23 € od Pomozi.ba, što je Milanu omogućilo nastavak njegove borbe protiv teške bolesti.

U svom dirljivom pismu, Milan je istakao kako je primljena financijska pomoć bila ključna u njegovom liječenju, te je izrazio iskreno poštovanje prema svima koji su mu pružili podršku, pomoć, ljubav i pažnju u ovim teškim trenucima.

„Poštovani dobri ljudi, ovom prilikom želim da vam uputim veliku zahvalnost za pomoć koju ste mi obezbjedili za moje liječenje. Finansijska služba bolnice “Saint-Louis” u Parizu je potvrdila prije nekoliko dana da je primila vašu uplatu u iznosu od 21.835,23 €. Velika hvala svim dobrim ljudima za podršku, pomoć, ljubav i pažnju. Ja vam od srca želim svako dobro i mnogo uspjeha u daljem radu. Sa iskrenim poštovanjem, Milan“.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija