Potresni apel Denisove sestre: “Ni policija ne zna gdje se on nalazi. Samo da ga nađemo više”

Redakciji portala Crna-Hronika javila se Alisa Jusić sestra nestalog Denisa kojeg članovi njegove porodice traže već sedmicama.

Kako doznajemo Denis ima 30 godina a nestao je prije 2 sedmice na lokalitetu Tuzle.

“Moj brat Denis rođen 1.5.1993. godine nestao je odprilike prije 2 sedmice. Ovom prilikom zamolila bih sve prijatelje, poznanike i porodicu ako čuju ili vide bilo kakvu informaciju da jave meni ili najbližoj policijskoj stanici.

Porodica Jusić traži svog Denisa iz Tuzle: “Nestao je prije 2 sedmice!”

Ja sam prijavila policiji i provjerila sam da nije i u zatvoru ali do sada nema nikakvih informacija pa ni iz Tužilaštva, oni ne znaju ništa o njemu ni o tome gdje se nalazi.

Od 26 januara nema ga ni na društvenim mrežama i od tad mu se gubi svaki trag. Od tada niko ga nije ni vidio ni čuo. Kontaktirala sam sve njegove prijatelje i našu rodbinu nikom se nije javio, niti ko zna gdje je. Skoro sam zvala i UKC Tuzla kod njih nije primljen.
Ja sam preksinoć obila vrata naše kuće pomislila sam da mu se nije šta desilo, sve stvari su mu u kuci a njegov džemper koji je bio naizvrat našla sam na stepenicama naše kuće” – izjavila je Alisa Jusić za portal Crna-Hronika.

Nije imao stalan posao niti je imao neka primanja radio je po dnevnicama na ringišpilu po vašerima kada ga neko zove da radi. Molim vas dijelite u što većem roju kako bi što prije došlo do bilo kakvih informacija.

“Dragi prijatelji, poznanici, rodbino pošto nemamo informaciju do sada gdje se Denis nalazi, ne znamo ni gdje je ni u kakvom stanju. Strpljenje je da sjedim i čekam hoće li se on pojaviti ili ne. Policija do sada nema niti jedan novi trag, niti informaciju odlučila sam ga potražit sama. Dobila sam odobrenje od strane inspektorice Lidije Marković koja je zadužena za Denisov nestanak i policija će pomoći u traženju kako bi smo ga pronašli.

Ja vas ovim putem pozivam ko želi i može pomoći da krenemo u srijedu u potrag.  Ko želi i hoće pomoći da se moj brat pronađe neka se javi u komentar ili pp a evo i moj br 0603395891. Da se organizujemo i dogovorimo na kojem lokalitetu da ga potražimo. Ja se unaprijed svima zahvaljujem i opet molim podijelite post kako bi se što vise prijatelja odazvalo da ga nađemo sa Božijom pomoći živog i zdravog što je trenutno najbitnije hvala svima.” – izjavila je Alisa Jusić za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79