Potvrđena optužnica protiv muškarca koji se tereti za obljubu djevojčice

Osnovni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv muškarca iz ovog grada koja ga tereti da je u novembru prošle godine, na lokalnom putu, obljubio djevojčicu, nakon čega je ona to plačući ispričala majci.

S ciljem zaštite žrtve, nećemo objavljivati identitet, inicijale, naselje gdje se sve dešavalo, ni godište optuženog, niti uzrast maloljetnice.

Sve se, kako je navedeno, izdešavalo nakon što mu je ona rekla “Dobar dan”, a on je pozvao da izađe na put i priđe mu.

“Kada je izašla iz dvorišta i prišla mu, on ju je zagrlio i više puta poljubio u lice, te je pokušao poljubiti u usta”, navodi se u optužnici, koja je u posjedu “Nezavisnih novina”.

I to nije sve, jer, kako ga terete, potom je maloljetnicu dirao po intimnim dijelovima tijela.

“Ona se nije pokušavala otrgnuti od njega kako zbog toga što ju je čvrsto držao rukama, tako i zbog toga što se izgubila, ne očekujući njegovo takvo ponašanje. Zatim joj je dao kovanicu od dvije marke pa joj zatvorio ruku”, naglašava se u optužnici.

Potom ju je, dodaje se, udario po zadnjici, te je pustio i rekao joj da nikome ništa ne priča.

“Rekao joj je i da će joj sljedeći dan kupiti sok i počastiti je. Ona je otrčala u kuću, plačući ispričala majci šta joj se dogodilo, a on je otišao prema svojoj kući”, ističe se u optužnici Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Iz bijeljinskog tužilaštva juče je saopšteno da je sudija za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Bijeljini potvrdio ovu optužnicu, a koja se odnosi na obljubu sa djetetom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79