“Povlačimo hrvatske proizvode sa polica EU zbog Milanovićeve izjave o Srebrenici!”

Bosanskohercegovački biznismen Senadin Ferhatović osvrnuo se na sramotnu izjavu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića o genocidu u Srebrenici te najavio svojevrsnu “ekonomsku odmazdu”.

“Milanović kaže: Nije bilo genocida u Srebrenici!

Na nama je da uzvratimo patriotski i ljudski. Ja, Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije “Ferhatović group GmbH Austria” oko 100 proizvoda koji dolaze iz Hrvatske u narednom periodu povlačimo sa naših polica i online shopa koji je vodeći distributer proizvoda sa Balkana u Evropsku uniju.

Uvažena gospodo, krajnje je vrijeme da našu BiH ostavite na miru i bavite se vašim problemima unutar vaše lijepe države koju golemo respektujemo i uvažavamo njene državljane.

Iz ljubavi prema svojoj BiH ovo je najmanje što mogu učiniti za moju BiH kao patriota i državljanin BiH! Dragi moji Bosanci i Hercegovci apelujem na vas da ne kupujete HR proizvode u narednom periodu!

Našim zastupnicima HR proizvoda i distributerima ako su patriote i vole BiH neka smanje kapacitete uvoza
Najveći udarac je udarac na ekonomiju! A moja i vaša nafaka i opskrba dolazi samo od Gospodara svih svjetova”, naveo je Ferhatović u objavi na Facebooku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79