Povučen proizvod “Vegeta maestro” zbog moguće prisutnosti stranog tijela

Kompanija “Podravka” povukla je s tržišta proizvod “Vegeta maestro” mlin sa krupnom morskom soli pakovanje od 100 grama zbog mjera predostrožnosti i u cilju zaštite potrošača.

Povlačenje proizvoda obuhvata serije s različitim rokovima trajanja, a to su najbolje upotrijebiti do datumi: 4. aprila, 8. marta, 15. maja, 9. juna, 19. jula, 15. avgusta, 8. septembra i 6. novembra 2024. godine, kao i 12. februara, 14. maja, 27. juna, 9. jula, 23. avgusta, 21. septembra 2025. te 7. januara 2026. godine, svi pod proizvođačem “Podravka” DD.

U saopštenju kompanije navodi se da je razlog povlačenja moguća prisutnost komadića stranog tijela, odnosno PET materijala, u proizvodu.

Pozivaju se potrošači koji eventualno posjeduju navedene proizvode da se jave kompaniji radi daljnjih instrukcija.

Ovim potezom kompanija “Podravka” preduzima odgovarajuće korake kako bi osigurala kvalitet svojih proizvoda i zaštitila potrošače od mogućih rizika.

Potrošačima se preporučuje da prestanu koristiti navedene proizvode i da ih vrate ili zamijene u najbližoj prodavnici koja prodaje proizvode “Podravke”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79