Poznat identitet nasradalih supružnika u Novom Pazaru: “Ahmetin bio svoju ženu pa presudio sebi”

Poznat identitet nasradalih supružnika u Novom Pazaru: “Ahmetin bio svoju ženu pa presudio sebi”


U porodičnoj kući u Novom Pazaru policija je jutros zatekla beživotna tijela žene Š.M. (54) i njenog supruga A.M, (53) a kako se sumnja riječ je o porodičnoj tragediji.

53-godišnji A.M. je iz vatrenog oružja usmrtio ženu, a onda sebi oduzeo život. Tragedija se dogodila u novopazarskom naselju Mur. Riječ je o Šefkiji Mujović(1970) i Ahmedin Mujović (1969)

Iz policije su rekli da se pucnjava najvjerovatnije dogodila sinoć, u kasnim satima, dok je rano jutros jedan od komšija prijavio slučaj policiji.

Tijela su prebačena na patologiju gde će se izvršiti obdukcija kako bi se tačno utvrdili uzroci smrti. Porodica nije poznata od ranije policiji, jer do sada nikada nije prijavljivano nasilje u porodici.

Komšije i mještani su šokirani ovim događajem. Kako kažu, porodica se nedavno doselila u naselje Mur i bila je poznata kao mirna i dobra porodica. Ovaj tragični događaj niko nije očekivao.

Supružnici iza sebe ostavljaju pet kćerki. Cijeli događaj predstavlja veliki šok za lokalnu zajednicu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija