Poznat identitet ubijenog muškarca čije je ugljenisano tijelo nađeno u Sarajevu

Podsjetimo da iz policije zvanično nisu željeli potvrditi identitet ubijenog navodeći da se čekaju rezultati DNK analize.

Ahmed Ramić (36) iz Kaknja i Fahrudin Bajramović (21) iz Sarajeva, koji su uhapšeni zbog ubistva muškarca čije je ugljenisano tijelo pronađeno u ruševnom objektu u sarajevskoj Odobašinoj ulici do broja 116, danas su predati Tužilaštvu KS, koje je za njih od Suda zatražilo mjeru pritvora.

Ovo je za Oslobođenje potvrdio Omar Mehmedbašić, branilac osumnjičenih.

– Obojica osumnjičenih su heroinski ovisnici i jedan na drugog su prebacivali odgovornost za ubistvo. Oni su se sa ubijenim posvađali zbog mobitela. Tražili su da im vrati mobitel, a on im je navodno prijetio nožem, kojeg su mu oteli, rekao je Mehmedbašić za Oslobođenje.

On je također rekao da je ubijeni Azem Ajvazi, njegov nekadašnji klijent kojeg je policija privodila zbog krađa i narkotika.

Podsjetimo da iz policije zvanično nisu željeli potvrditi identitet ubijenog navodeći da se čekaju rezultati DNK analize piše Oslobođenje

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79