Pravosnažno oduzeta imovina optuženog u brojnim slučajevima

Apelacioni sud u Beogradu je potvrdio prvostepeno rješenje Posebnog odjeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu kojim se privremeno oduzima imovina okrivljenog Predraga Koluvije, optuženog u slučajevima “Jovanjica 1” i “Jovanjica 2”, saopštilo je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal.

Oduzeta imovina obuhvata stan na Zvezdari, četiri katastarske parcele u Irigu, te jednu katastarsku parcelu površine 51.795 kvadrata s devet zgrada u Staroj Pazovi. Među oduzetim objektima su plastenik, nova upravna zgrada, rasadnik, trafo stanica, zgrada za smještaj radnika, portirnica, hladnjače, zgrada za smeštaj agregata i staklenici.

Ova pravosnažna odluka slijedi nakon žalbe, potvrđujući pravovaljanost prvobitnog rješenja Višeg suda.

Predrag Koluvija se suočava s optužbama za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga u slučaju “Jovanjica 1”, dok je u slučaju “Jovanjica 2” optužen za udruživanje radi vršenja krivičnih djela, kao i za tri krivična djela falsifikovanja isprave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79