Predizborni video Naše stranke: Naša zemlja jeeee, zamlja naših snova

Predizborni video Naše stranke: Naša zemlja jeeee, zamlja naših snova


Danas je Naša stranka promovisala himnu s kojom će se predstaviti javnosti do 2. oktobra i Općih izbora u Bosni i Hercegovini.

Kako su rekli, himnom pod nazivom “Zemlja naših snova” žele animirati građane Bosne i Hercegovine da optimistično gledaju na budućnost BiH.

“U kampanju krećemo s optimizmom i raspjevano. Želimo animirati naše građanke i građane da također optimistično gledaju na budućnost naše zemlje bez obzira da li su naši glasači ili ne. Politički mračnjaci upravo žele da ubiju perspektivu, da se osjećamo kao da ništa ne možemo promijeniti jer samo u atmosferi beznađa oni mogu opstajati na vlasti. Možemo promijeniti sve jer ovo je moja, tvoja, naša zemlja. Ona je jedan kroz jedan vlasništvo nas, njenih građanki i građana i na nama leži odgovornost za to kako će se u njoj živjeti: sa stalnom željom za odlaskom ili sa željom od nje napravimo čak i ljepše mjesto od onih u koja odlazimo”, naveli su iz Naše stranke.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija